Cum facem un webbrowser

In jos

Cum facem un webbrowser

Mesaj Scris de Max la data de Dum Sept 07, 2008 7:21 pm

...::WEBBROWSER::...


1. Adaugam din tabul STANDARD 4 butoane (TButton)
2. Adaugam din tabul STANDARD un Tedit(text)
3. Adaugam din tabul INTERNET un TWebbrowser
4. Le micsoram , asezam si marim dupa bunul plac ..
5. Dam click pe edit1 si din Object Inspector la caption stergem tot

6. La primul buton din Object Inspector punem la caption 'GO' , dam dubluclick pe el si scriem

webbrowser1.navigate(edit1.text);


7.La al doi-lea buton din Object Inspector punem la caption 'Back' , dam dubluclick pe el si scriem

webbrowser1.goback;


8. La al trei-lea buton din Object Inspector punem la caption 'Forward' , dam dubluclick pe el si scriem

webbrowser1.GoForward;


9. La al patru-lea buton din Object Inspector punem la caption 'Stop' , dam dubluclick pe el si scriem

webbrowser1.stop;

Max
Moderator
Moderator

Numarul mesajelor : 53
Varsta : 30
Localitate : Confidential
Stare de spirit : Rakiu
Data de inscriere : 23/08/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum